Verteller voor kinderen

Verteller voor kinderen

Verteller voor kinderen

Wist je dat er mensen zijn die hun hoofd vol verhalen hebben? Dat ze soms zelf niet wisten dat die verhalen onder hun hersenpan verstopt zitten? Maak kennis met Patje!

Al heel mijn leven hou ik ervan verhalen te vertellen. Bestaande verhalen, maar ook ter plekke verzonnen. Weet wat het leukste is? Soms lijken de verhalen écht gebeurd te zijn, soms is dat absoluut onmogelijk, maar wil je graag dat het echt gaat gebeuren.
Ik focus me bij het vertellen op de doelgroep van de kinderen. Als kinderen genieten van verhalen, genieten ouders mee. Als ouders én kinderen genieten, kan mijn dag niet meer stuk.

Ben jij klaar om een nieuwe wereld in te stappen?

Verhalen kunnen op aanvraag in een gewenst thema verteld worden. Vaak worden ze interactief verteld, zodat de kinderen het verhaal mee kunnen beleven. Ik hou ervan verschillende korte verhalen te vertellen en gebruik te maken van buikspreekpoppen om ze te visualiseren.

Tot ziens in mijn sprookje!

Mister Kamishibai

Met een kamishibaifiets komt Patje naar je toe. Hij vertelt de leukste verhalen met zijn theatertje. Vol overgave en met een dosis interactie trekt hij de kinderen ook mee in zijn enthousiasme.  Prachtig voor evenementen of in bibs.

Patje vertelt

Een bijzonder leuk concept: Patje, wat attributen en 6 dobbelstenen, meer is er niet nodig om naar heerlijke verhalen te kunnen luisteren.  Patje laat de kinderen met de dobbelstenen gooien en improviseert ter plekke verhalen voor het publiek. Uiteraard ook met interactie en vol enthousiasme. 
Deze sessies zijn pupulair in bibliotheken, maar kunnen overal ingezet worden. 

Vraagje?
bel mij

+32 (0) 475/33 41 14